Postelstraat Den Bosch

Postelstraat Den Bosch

Postcode gebied: 5211EA
Plaats: Den Bosch
Provincie: Noord-Brabant
Type woning: apartment

Ruim twee-kamer appartement te huur aan de Postelstraat in het centrum van Den Bosch. Het is een speels ingedeeld appartement op een rustige plek in de binnenstad. Bijzonder aantrekkelijk aan dit appartement is de warme en lichte sfeer die terug te vinden is door de gehele woning.

Bij binnenkomst is het appartement toegankelijk op de 2e etage die door alleen een trap te bereiken is. In de hal van het appartement heeft u toegang tot het toilet, bergkast met aansluiting voor en wasmachine en droger en de woonkamer.

De woonkamer kenmerkt zich door de grote hoeveelheid aan ramen die uitzicht geven over de Postelstraat en voor een prettige lichtinval zorgen. De open keuken is van al het benodigde inbouwapparatuur voorzien zoals vaatwasser, kookplaat, afzuigkap, en een koelkast.

Wanneer u de trap naar boven neemt komt u in de ruime, lichte slaapkamer met uitzicht over het centrum van `s-Hertogenbosch. De slaapkamer is voorzien van inbouw kasten en geeft toegang tot de luxe open badkamer. De badkamer is voorzien van twee wastafel een douche en een luxe bad

In totaal 2 kamers

Oppervlakte in m2: 100

Prijs: 1150 Euro

Ga naar 2a05dfa5-f17a-50b6-ba6b-4c8104375ab9

Description in English:
Place: Den Bosch
Province: Noord-Brabant
apartment

Number of rooms: 2

Price: 1150 Euro

Go to 2a05dfa5-f17a-50b6-ba6b-4c8104375ab9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *