Stellingmolen De Lutte

Stellingmolen De Lutte

Postcode gebied: 7587RV
Plaats: De Lutte
Provincie: Overijssel
Type woning: rental

LUXUEUZE DEELS RIETGEDEKTE WONING DE LUTTE In de fraaie woonwijk “De Luttermolen” gelegen geheel onderkelderde en luxueuze afgewerkte rietgedekte woningen.

De 36 woningen zijn gebouwd in clusters van 6, die in een carrévorm met elkaar zijn geschakeld. De woningen beschikken over een gemeenschappelijke binnenplaats, maar wel op eigen grond met een eigen tuin. De woning is volledig onderkelderd, waardoor er 3 woonlagen zijn.

Uitgelicht: – Er zijn 3 types woonhuizen welke variëren van 595 m³ tot 659 m³. – 24 van de 36 woningen zijn uitgevoerd met een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

– Alle woningen bestaan uit 3 woonlagen en zijn rondom uitgevoerd met ingebouwde elektrisch te bedienen rolluiken en dus volledig afsluitbaar bij afwezigheid. – De begane grond vloer op de verdiepingsvloer zijn voorzien van vloerverwarming evenals de op-/afrit van de parkeergarage hetgeen ideaal is in relatie tot gladheid.

Bijzonderheden: * Gebruiksoppervlakte (incl. kelder): ca. 194 m²; * Inhoud (incl. kelder): ca. 659 m³; * Bouwjaar 2012/2013; * De woningen zijn te huur voor een minimale huurperiode van 1 jaar; * Huurprijs is exclusief gas/water/elektra; * De woningen zijn voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming (begane grond en 1e verdieping); * De woningen zijn rondom uitgevoerd met ingebouwde elektrisch te bedienen rolluiken en dus volledig afsluitbaar bij afwezigheid; * Huisdieren alleen toegestaan, indien daarvoor toestemming is verleend door verhuurder; * Voor de huur wordt een waarborgsom gevraagd van 2 maandtermijnen.

Bij een huurperiode langer dan 5 jaar geldt een waarborgsom van 3 maandtermijnen. Kortom een ruime en luxueus afgewerkte woning met onder andere een slaap-/badkamer op de begane grond, zeer centraal gelegen en omgeven door het fraaie landschap rondom De Lutte. Het villapark “De Luttermolen” ligt direct aan de afslag 34 van de A1. De Lutte staat bekend om zijn prachtige natuur met zijn vele wandel- en fietsroutes en ligt vlak bij de Duitse grens.

Enkele plaatsen in de directe omgeving zijn Oldenzaal, Enschede, Hengelo, Almelo, Losser en Denekamp.

In totaal 6 kamers

Oppervlakte in m2: 194

Prijs: 925 Euro

Ga naar 20f2b278-6035-4fcb-abef-9e8294cde139

Description in English:
Place: De Lutte
Province: Overijssel
rental

Number of rooms: 6

Price: 925 Euro

Go to 20f2b278-6035-4fcb-abef-9e8294cde139

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *